WeBid Bug Tracking

View Issue Details Jump to Notes ] Issue History ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0000085WeBidRegistrationpublic2009-10-29 04:392009-10-29 20:06
ReporterBox Lot 
Assigned To 
Priority@0@SeverityminorReproducibilityhave not tried
StatusresolvedResolutionfixed 
PlatformOSOS Version
Product Version0.8.2 
Target VersionFixed in Version0.8.3 
Summary0000085: Birthdate not populating or showing in User panel
Description0.8.2 (r.191)
Thought I remembered this one being submitted but can't find it, might have been addressed for next release already.

Clean install, all default.

New registration enters "//0" in birthdate

Users panel has blanks.

I cannot test further by changing in user panel due to what I believe to be another bug that throws error when edits are attempted:
http://www.webidsupport.com/forums/showthread.php?p=7104#post7104[/url] [^]
I have asked another user who also reinstalled to retest to confirm though my install has no modifications of any kind.
TagsNo tags attached.
import_id109
Thread
Attached Files

- Relationships

-  Notes
(0000288)
paditur (reporter)
2009-10-29 12:10
edited on: 1970-01-01 00:00

Box Lot I just replied to you in another thread with a copy of my register.php that has the fix for this.
(0000289)
paditur (reporter)
2009-10-29 12:10
edited on: 1970-01-01 00:00

Box Lot I just replied to you in another thread with a copy of my register.php that has the fix for this. http://www.webidsupport.com/forums/showthread.php?p=7104#post7104[/url] [^]
(0000290)
Box Lot (reporter)
2009-10-29 16:24
edited on: 1970-01-01 00:00

Thanks a lot.

With regards to the other thread, this is just a part of a single bigger issue , I forgot about the birthday edit but the other full page of errors still occurs.

I'm talking about errors when users click in the personal information area of the user panel.

I hadn't gotten around to retesting this particular issue after another user posted edits. I would say close this but again I haven't tested it yet because of the errors and I'm much more concerned with the whole panel area at this point.
(0000292)
Box Lot (reporter)
2009-10-29 20:06
edited on: 1970-01-01 00:00

Sorry about that one Renlok, never heard back about changes noted by JALDERSON getting integrated (because your tied up I'm sure) but knew I had run across it. Sorry for extra bug report but worth noting here for others anyway.

Crazy times for me and had to back track to get to 0.8.2 proper. Banner rotation (not) issue persists in clean install but everything else looking good so far. I've added notes in the yet to be tested by others Banner bug.

- Issue History
Date Modified Username Field Change
2015-04-01 13:17 renlok New Issue
2015-04-01 13:17 renlok import_id => 109
2015-04-01 13:17 renlok Date Submitted 2015-04-01 13:17 => 2009-10-29 04:39
2015-04-01 13:17 renlok Last Update 2015-04-01 13:17 => 2009-10-29 20:06


Copyright © 2000 - 2019 MantisBT Team
Powered by Mantis Bugtracker